Overname Rousseau Weert

Plaats een reactie

Paul Wanten runt samen met zijn team al 10 jaar met succes de chocoladewinkel Rousseau in de Beekstraat. Paul heeft ook een Rousseau-winkel in Maastricht en krijgt de kans om in deze stad een tweede winkel te exploiteren. Om deze kans te grijpen draagt Paul het stokje over aan Danny Roex.

Gesprekken

Enige tijd geleden werd Paul benaderd door Danny die al jaren succesvol Rousseau Chocolade Stein uitbaat. De wens van Danny was een tweede winkel, naast Rousseau Stein, te gaan exploiteren en dat zou hij het liefste doen in Weert. Samen gingen ze in gesprek om elkaars dromen te kunnen gaan verwezenlijken. Al snel bleek dat de klik nog groter was dan ze zelf vooraf ingeschat hadden en de gesprekken verliepen vlotjes ondanks dat Corona net zijn intrede had gedaan in Nederland.

Overname in augustus

Vandaag maken ze vol trots bekend dat vanaf 15 augustus 2020 Danny Roex de exploitatie van Rousseau Chocolade Weert zal gaan overnemen. Vanaf dat moment zal Danny met zijn team het aanspreekpunt zijn voor de klanten in Weert.

Dankwoord

De afgelopen 10 jaar zijn voor Paul Wanten gevuld met enorm mooie momenten, waardevolle gesprekken maar vooral ook met heel veel speciale klanten.

Door de jaren heen zijn er veel dingen veranderd. Vol trots vertelt Paul dat Rousseau Weert is blijven groeien. Dit komt dankzij de trouwe klanten die ook in de moeilijkste economische momenten de winkel bleven bezoeken (en dat nog steeds doen).

Er zijn heel veel bijzondere gelegenheden geweest die ze van chocolade hebben mogen voorzien. Denk aan vele bruiloften, verjaardagen en nog heel veel andere momenten. Dit geeft het team dagelijks een enorme energieboost om te werken. Dit doen ze natuurlijk samen met een geweldig team. Ze zetten alles op alles om het bezoek tot een klein feestje te maken, want wie wordt er nu niet blij van chocolade tenslotte.

Voor Paul zelf betekent deze stap dat hij inmiddels de gesprekken is opgestart om Rousseau Brusselse Poort over te nemen om zo in Maastricht een nog groter klantenkring te kunnen bedienen naast zijn huidige winkel in hartje Maastricht.

Maar voor het zover is zullen jullie Danny en Paul nog meer dan geregeld gaan zien in de winkel op het vertrouwde adres Beekstraat 19 in de binnenstad van het prachtige Weert.

Paul hoopt van harte dat ze de klanten nog vaak zal tegenkomen, voor en na de overdracht. Danny zal vermoedelijk nog heel veel jaren in de Beekstraat 19 te vinden zijn samen met de collega’s die er al vele jaren werkzaam zijn, want deze gezichten blijven jullie terugzien in de winkel. Paul wil de klanten bedanken voor al die prachtige jaren die hij heeft mogen beleven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie