Qmusic The Party Stramproy verplaatst

Qmusic The Party – 4 uur fout – Stramproy wordt vanwege het coronavirus Covid-19 verplaatst naar 2021. Het evenement zou worden georganiseerd is samenwerking met Schutterij St. Antonius Stramproy 1475.

Schutterij St. Antonius Stramproy 1475 vindt het ontzettend jammer dat het feest dit jaar geen doorgang kan vinden. Iedereen die tickets heeft gekocht is inmiddels op de hoogte gebracht en heeft daarbij de keuze om het ticket volgend jaar te gebruiken of om zijn/haar geld vóór 8 mei aanstaande terug te vragen.

Na overleg is besloten dat Qmusic The Party – 4 uur fout – plaats zal vinden op vrijdag 18 juni 2021. Vanaf heden zijn er online weer tickets te koop voor de party van 2021.

Vanzelfsprekend is ook het schuttersfeest, dat op 21 juni gehouden zou worden, afgelast. Ook dit schuttersfeest wordt verplaatst naar volgend jaar: 20 juni 2021.

De organiserende schutterij wenst iedereen veel sterkte in deze onzekere periode en ze hopen iedereen op vrijdag 18 juni 2021 en/of zondag 20 juni 2021 te zien om er dan een spetterend feest van te maken!