Weerter fotospeurtocht

Algemeen Corona Weert Reageer 1 min. leestijd

Het weer is inmiddels mooi geworden. En dan is samen met je ouders, of als je wat groter bent met een vriendje of vriendinnetje erop uit gaan, een leuke afwisseling tussen het binnen zitten door. Wel goed uitkijken en natuurlijk altijd anderhalve meter afstand houden!

Nu alles buiten groen is valt er veel moois te zien. Maar om een rondje door Weert te maken om de woorden bij de foto’s in deze speurtocht te zoeken maakt het nog leuker! Kun jij alle plekjes vinden en weet je de antwoorden? Vul ze dan in op het puzzelblad. Met de gekleurde letters kun je een zin maken.

En misschien nog wel het belangrijkste, door de zin in te sturen kun je leuke prijzen winnen!

Je kunt het antwoord op creatieve wijze inzenden op de facebookpagina van ‘Weert Kinderen Corona’. De mooiste creaties maken de kans op een prijs! Insturen kan tot en met 17 mei en meer informatie is te vinden op het puzzelblad.

Het puzzelblad kun je hier downloaden of bij diverse supermarkt een gedrukt exemplaar afhalen. Gratis maar op is op!

Download het puzzelblad (PDF)

https://iwdg.nl/3d9ing1

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie