Wijkraad Laarveld-Hushoven van start

Algemeen Dorpen Laar & Hushoven Weert Reageer 2 min. leestijd

Laarveld is in korte tijd uitgegroeid tot een volwaardige nieuwe wijk binnen Weert. Samen met de mooie historische kern Hushoven is het fantastisch wonen in een groen deel van de gemeente Weert. Mensen komen hier graag wonen – de wijk groeit nog steeds als kool.

Tot maart 2020 hoorde dit deel van Weert bij de Wijkraad Boshoven-Hushoven-Laarveld, die de belangen van de inwoners tijdens de groei van de afgelopen jaren behartigd heeft aan de verschillende tafels.

Omdat een echte wijk ook een eigen vertegenwoordiging verdient, zijn een aantal gelijkgezinde wijkbewoners bij elkaar gekomen en hebben het initiatief genomen voor de oprichting van de Wijkraad Laarveld-Hushoven. Hierbij hebben ze een aantal doelen voor ogen:
● Creëren van meer sociale verbinding binnen de wijk
● Verbeteren van de veiligheid in de wijk
● Het vormen van een klankbord voor de gemeente Weert

Op het moment zijn ze druk bezig met het organiseren van een kennismakingsbijeenkomst voor alle buurtbewoners; deze zal na de huidige maatregelen rondom corona zijn verlicht tot stand komen. Wil je op de hoogte blijven? Bezoek dan de website www.wijkraadlaarveldhushoven.nl of de Facebookpagina: www.fb.me/wijkraadlaarveldhushoven.

De nieuwe wijkraad zou het leuk vinden wanneer alle inwoners van Laarveld en Hushoven vóór die tijd al lid worden van de Facebook-community. Heb je interesse om actief bij te dragen aan onze doelen, of vind je het leuk om mee te denken aan de verdere inrichting van de wijkraad? Laat het dan weten via de eerder genoemde Facebookpagina, website of onderstaand mailadres.

Aarzel ook vooral niet om voor of na de kennismakingsactiviteit een van de bestuursleden aan te schieten voor een gesprekje over de wijkraad, in persoon, over Whatsapp (graag op persoonlijke basis, niet in de BuurtpreventieApp), of via de mail op [email protected]. De samenstelling van het bestuur vind je op de website.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie