Echtpaar aangehouden na ruzie

(Foto’s/video) De politie heeft woensdagochtend rond 7.00 uur twee personen aangehouden op de Annemoonhof in Weert.

De politie had een melding gekregen van een ruzie in een woning. Een man en een vrouw hadden een echtelijke ruzie waarbij ze onder invloed waren van verdovende middelen, zo meldt een woordvoerder van de politie. Mogelijk was er ook een vuurwapen bij betrokken. Met getrokken wapens werd het echtpaar uit de woning gehaald en aangehouden. De man is vervolgens nog naar het ziekenhuis gebracht omdat hij een overdosis aan verdovende middelen in zijn lichaam had.

Het wapen waarover gesproken werd bleek uiteindelijk een gasdrukpistool te zijn. De politie heeft later die dag een doorzoeking gedaan in de woning. Om de doorzoeking zo snel mogelijk uit te voeren kwamen meerdere agenten ter plaatse. Er zijn vervolgens enkele goederen in beslag genomen. Het koppel zit momenteel nog in hechtenis en de politie doet nader onderzoek.

Video via Youtube

https://youtu.be/kpEqPdxStP0