Weer goed toeven op de terrassen

(Foto’s/video) Velen hebben hier lang naar uitgekeken, genieten van de zon op een terras. Op Tweede Pinksterdag was het weer mogelijk na maanden van een een ‘intelligente lockdown’.

In Nederland mochten de horecazaken, onder strenge voorwaarden, de deuren weer openen. Met in achtneming van de coronamaatregelen kon er weer plaats worden genomen op de terrassen. Ook in Weert hadden de horeca-ondernemers zich aangepast volgens de richtlijnen. En daar was ook wederzijds begrip voor.

Mede dankzij de gemeente Weert konden een aantal horecazaken hun terras tijdelijk uitbreiden zodat er voldoende afstand kon worden genomen. Op de Oelemarkt was zelfs een ‘Fifty pop-up terras by Flavours‘ ingericht.

Het was maandag ook uitstekend terrasweer. Er was geen massala toeloop, maar in de loop van de middag stroomden de terrassen geleidelijk aan vol. Er werd weer volop genoten van de drankjes, hapjes en natuurlijk de gezelligheid van het samenzijn.

Bekijk een impressie via Youtube

https://youtu.be/fRlVWe8NZWM