Laatste dag voor Renewi in Weert

(Foto’s) Vandaag werden de afvalcontainers – beter bekend als duobakken – in Weert voor het laatst geleegd door Renewi. De medewerkers kregen dinsdagavond een smakelijke traktatie als dank voor hun inzet.

Tijdens deze laatste werkdag onder de vlag van Renewi (voorheen Van Gansewinkel) werden de medewerkers beloond met een smakelijke traktatie. Bij de gemeentewerf stond een frietwagen waar Renewi de medewerkers friet, snacks en wat te drinken trakteerde. Dit als blijk van waardering voor hun inzet.

Negen medewerkers van Renewi hebben inmiddels elders een baan gevonden. Dit in de vorm van een andere werkgever of andere functie. Renewi blijft wel nog het huisvuil ophalen in de buurgemeenten Cranendonck en Nederweert. Op 1 juli 2020 start de firma Van Kaathoven met de inzameling van huisvuil in de gemeente Weert.