McDonald’s Nederweert uitgebreid

Algemeen Nederweert Regio Reageer 2 min. leestijd

(Foto’s) Het restaurant & terras van McDonald’s restaurant Nederweert is weer geopend vanaf 6 juni na het afronden van de verbouwing. Het restaurant heeft een complete metamorfose ondergaan.

Tijdens de verbouwing is het restaurant uitgebreid om nog meer gasten te kunnen helpen. Tevens is het interieur in het restaurant volledig vernieuwd. Voorheen konden enkel gasten gebruikmaken van de McDrive. Gasten kunnen nu ook weer in het vernieuwde restaurant lekker genieten van hun bestelling.

Het nieuwe restaurant is uitgebreid met zo’n 139 vierkante meter. Hierdoor zijn er tientallen extra zitplaatsen gecreëerd. De hoofdingang is verplaatst en het interieur is volgens het laatste nieuwe concept van McDonald’s.

Gasten maken bij aankomst bij het restaurant hun keuze bekend, beantwoorden de gezondheidscheck vragen en na bestelling kunnen zij van hun favorieten genieten. Families en duo’s kunnen bij elkaar zitten op het terras. Andere gasten zitten op beschikbare zitplaatsen op anderhalve meter afstand van elkaar. Zo kunnen gasten op veilige wijze lekker genieten bij ons.

Om de veiligheid en gezondheid van gasten en medewerkers te waarborgen, heeft McDonald’s restaurant Nederweert de klantreis in het restaurant aangepast. Maar wel op de McDonald’s manier, functionele communicatie en aanwijzingen zijn fun gemaakt. Bij aankomst worden gasten welkom geheten door een medewerker die uitleg geeft over het restaurantbezoek. Een bezoek aan het nieuwe restaurant is heel even wennen, maar het bezoek aan McDonald’s is net zo vertrouwd als altijd.

Veilig samenwerken

Naast aanpassingen in de klantreis zijn ook de werkwijze en keukenopstelling van alle McDonald’s restaurants in Nederland ingrijpend veranderd om de veiligheid van medewerkers en gasten te beschermen. In plaats van de dynamische werkwijze heeft McDonald’s sinds maart een statische werkwijze ingevoerd in de keukens, waar medewerkers in zones zoveel mogelijk op anderhalve meter afstand werken en anders met afscheidingen. Zet neer, stap weg en pak over is het credo van het nieuwe werken voor de medewerkers.

[nggallery id=’9367′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie