Nieuwe inzamelaar huisvuil per 1 juli

Op 1 juli 2020 start de firma Van Kaathoven met de inzameling van huisvuil in de gemeente Weert. De vuilniswagens van Renewi zullen uit het straatbeeld verdwijnen. De inzameling gebeurt met de bekende duobak. Deze zal op dezelfde dag geleegd worden als je gewend bent.

Wat verandert er?

• Je ziet een ander voertuig door de straat rijden.
• Het is mogelijk dat de duobak op een ander tijdstip geleegd wordt. Dit komt doordat er een andere route gereden wordt. Zet jouw duobak daarom voor 7.00 uur aan de straat en laat hem staan totdat hij is leeggemaakt.
• Voor het wisselen van een defecte duobak of een melding dat jouw duobak niet geleegd is, kun je voortaan rechtstreeks contact opnemen met de Huisvuildesk van Van Kaathoven, via (088) 7310031.

Meer informatie over huisvuil en de ophaaldagen vind je op www.weert.nl/huisvuil-duobak-en-ophaaldagen