IJstraktatie buurtvereniging Fatima

Update 18.24u – (Foto’s) Buurtvereniging Fatima pakt de draad weer op nadat het rustig was vanwege de coronacrisis. Het zal overigens nog even duren voordat de grotere activiteiten weer als vanouds kunnen plaatsvinden.

Toch is de buurtvereniging niet stil blijven zitten. Vandaag organiseerde de vereniging een fotopuzzeltocht waarmee buurtbewoners prijzen konden winnen. Een activiteit waarbij iedereen voldoende afstand kan nemen. De deelnemers moesten de letters per kleur in de juiste volgorde plaatsen. Maar omdat het nu zomers warm is, had de buurtvereniging een extra traktatie in petto.

Op diverse locaties in de wijk worden vandaag ijsjes uitgedeeld. Alle gezinnen in de wijk hadden hiervoor een ijsbonnetje ontvangen. Deze traktatie kon rekenen op veel waardering in de wijk.

Update

Foto’s Theo Van de Winkel toegevoegd.