Weerter Sponsorwinkel beperkt open

De Sponsorwinkel sloot weken geleden haar deuren omwille van de gezondheid van vrijwilligers en klanten in verband met het coronavirus. In deze zijn er heel veel reacties geweest en vragen wanneer de winkel weer open gaat. Gezien het gemis om goedkoop goede tweede hands kleding en speelgoed te kunnen kopen, opent de Sponsorwinkel een beperkt aantal dagdelen weer voorzichtig haar deuren.

Om de vrijwilligers goed te beschermen en klanten goed van dienst te zijn, kan de winkel alleen bezocht worden op afspraak. Alleen dan kan er gezorgd worden dat het niet te druk wordt in de winkel en mensen ook niet onnodig lang hoeven te wachten bij de ingang.

Klanten kunnen een afspraak maken door te bellen naar Punt Welzijn: 0495 697900. Mensen met een afspraak kunnen op het afgesproken tijdstip 45 minuten winkelen. En na die tijd kunnen vrijwilligers de nodige hygiëne maatregelen treffen voor de nieuwe groep klanten.

Voor klanten die nog een kledingcheque hebben die verliep in maart, april of mei 2020, kunnen deze cheques nog gebruiken t/m de start van de zomervakantie. Maak hiervoor dus wel een afspraak!

Kleding brengen kan altijd, hier hoeft geen aparte afspraak voor gemaakt te worden. Als de winkel niet open is, kan de kleding in de groene container voor aan de straat worden gedeponeerd. Vrijwilligers van de Sponsorwinkel zorgen dat deze container geleegd wordt.