Afscheid van Bart Caris bij IKC Leuken

(Foto’s) Vrijdag werd bij IKC Leuken afscheid genomen van directeur en docent Bart Caris.

’s Ochtends hadden de leerlingen afscheid genomen. Als dank hadden de leerlingen een blijvende herinnering gemaakt. Elke groep had een puzzelstuk gemaakt als onderdeel van een grote houten puzzel. De kleurrijke puzzelstukken waren voorzien van dank- en succesberichten.

Later die dag was het de beurt aan de collega’s van Bart om afscheid te nemen.  Naast een liedje, cadeau’s en talloze speeches kreeg Bart Caris ook een eigen straatnaambord. De gemeenschappelijke hal van het schoolgebouw werd omgedoopt tot Bart Caris Plein.

In 8 jaar tijd werd onder auspiciën van Bart Caris het nieuwe schoolgebouw gerealiseerd en is de school, met zo’n 400 leerlingen, uitgegroeid tot grootste basisschool van Weert.