Afscheidsavond groep 8 basisschool St. Jozef Altweerterheide

(Foto’s) De schoolverlaters van basisschool St. Jozef in Altweerterheide beleefden woensdagavond een mooie afscheidsavond.

Tijdens de afscheidsavond ging de film van groep 8 in première. De afgelopen weken hebben de leerlingen samen met Willem van De Theaterkist enthousiast gewerkt aan hun eigen film. Met rookmachines en tijdmachine. Het was een waar spektakel.

Woensdagavond werden de filmsterren ontvangen met champagne op de rode loper. Na een diner op school werden de schoolverlaters in een huifkar rondgereden door Altweerterheide. Zo konden de mensen uit het dorp de leerlingen van groep 8 uitzwaaienn. Een alternatief afscheid nu door corona alles anders dan anders is. 

Bij terugkomst werd in de kerk de film vertoond aan de filmsterren en hun ouders.