Botsing op de Napoleonsweg in Ittervoort

Ittervoort – Update – (Foto’s) Op de Napoleonsweg (N273) in Ittervoort heeft zaterdag rond 14.45 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Een bestuurder van een motor had na het verlaten van een parkeerplaats een naderende auto over het hoofd gezien. Vermoedelijk werd het zicht deels ontnomen door de bomenrij naast de weg. Toen de motor de weg op wilde rijden kwam het tot een botsing.

De motorrijder kwam ten val. Hij is ter plaatse medisch gecontroleerd in een ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie ondersteunde bij de afwikkeling van het ongeval.

Update

Bovenstaande informatie blijkt voor geen meter te kloppen. Daarom even een update die binnen is gekomen: de auto die op de foto staat is van een familielid van een van de slachtoffers die is komen helpen. Een jongeman zou met de scooter tegen de motor zijn gebotst. Het slachtoffer zou wel degelijk naar het ziekenhuis zijn gebracht.

X