Autobrand in de Van Heukelomstraat

(Foto’s/video) Buurtbewoners van de Van Heukelomstraat zijn in de nacht van dinsdag op woensdag opgeschrikt door een autobrand. De brand werd rond 2.45 uur ontdekt. De buurt werd wakker door de autobanden die door de hitte ontploften.

Één van de agenten rende snel naar een naastgelegen straat. Dit om de eigenaar van de auto, die direct naast de brandende auto stond geparkeerd, te waarschuwen. Nadat de politie de autosleutels in handen had gekregen werd de auto snel verplaatst. Dit om te voorkomen dat het vuur zou overslaan en daardoor nog een auto beschadigd zou raken.

De brandweer had het vuur snel onder controle. Desondanks raakte de auto onherstelbaar beschadigd. De brand is vermoedelijk ontstaan door een technisch mankement, zo blijkt uit eerste onderzoek. De eigenaar had de auto rond 1.30 uur diezelfde nacht geparkeerd. Tevens zijn er geen sporen aangetroffen die duiden op brandstichting.

Mochten er getuigen zijn toch die iets verdachts hebben waargenomen afgelopen nacht, dan kunnen ze dat altijd melden via het telefoonnummer 0900-8844.

Video via Youtube: https://youtu.be/uwAa0q3E5Zw