Automobilist onwel tijdens het rijden op Ringbaan-West

(Foto’s/video) Woensdagavond zijn de hulpdiensten rond 18.50 uur gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de kruising Kazernelaan – Ringbaan-West.

Een automobilist was tijdens het rijden onwel geworden. De auto kwam vervolgens op de weg stil te staan. Het was voorbijgangers al opgevallen dat er iets mis was en reden naar de auto toe.

De automobilist trapte vervolgens nog een keer het gaspedaal in waarna deze tegen een verkeersbord botste en in het struikgewas tot stilstand kwam. De alerte voorbijgangers stopten om de man te helpen en de hulpdiensten te waarschuwen.

De bestuurder was bij bewustzijn en is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer stabiliseerde de auto zodat deze veilig geborgen kon worden. Een deel van de Ringbaan-West was tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Video via Youtube: https://youtu.be/8MNat0G3ZIY