Boekenmarkt 2020 Kelpen-Oler geannuleerd

Algemeen Corona Leudal Regio 1 reactie 1 min. leestijd

Kelpen-Oler – Omdat de organisatie de veiligheid van haar bezoekers in verband met het coronavirus niet voldoende kan garanderen gaat Boekenmarkt Kelpen-Oler 2020, die voor 10 en 11 oktober a.s. stond gepland, niet door.

Dat betekent een enorme financiële aderlating voor Muziekvereniging Fanfare Sint Liduina Kelpen-Oler, die in juni ook al de fietsenmarkt moest annuleren.

De boekenmarkt staat bekend om zijn grote kwaliteit, kwantiteit en geweldige sortering en is mede door de zeer lage prijzen jaarlijks de grootste en aantrekkelijkste van Midden-Limburg geworden. Bij gunstige corona-ontwikkelingen kan de boekenmarkt wellicht in het voorjaar van 2021 weer georganiseerd worden.

Inzameling gaat wel door

De inname en sortering van nog goed uitziende boeken gaat gewoon door. Geen encyclopedieën en geen tijdschriften alstublieft. LP’s en DVD’s juist wel. Bel hiervoor met Tim Schmitz 06-57004894 of Lei Bours 06-41838783.  Aanlevering wordt dan met je geregeld.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie