De Q-ice cream truck met gratis ijsjes rijdt vandaag door Weert

(Foto’s) Ola la la. De Q-ice cream truck rijdt vandaag door Weert om gratis ijsjes uit te delen.

Of je nu chagrijnig bent of iets te vieren hebt. IJs is altijd cool. En deze zomer extra lekker, want de Q-ice cream truck van Q-music en Ola hebben voor vandaag Weert uitgekozen. Ze brengen een bezoekje bij jou in de straat, de buurt of op het werk. Zo kun jij met een heerlijk Raketje, Cornetto of Magnum-ijsje weer even gezellig bijpraten met je buren, vrienden en familie. Uiteraard met 1,5 meter afstand.

De Q-ice cream truck is inmiddels begonnen met de ronde door Weert. De startsein werd gegeven in het Molenakkerpark. Natuurlijk was Q-Music DJ Joep Roelofsen uit Weert er ook bij aanwezig. Overigens staat de Q-ice cream truck tot 14.00 uur in het Molenakkerpark (of totdat de ijsjes op zijn).

Wil je weten waar de Q-ice cream truck zich momenteel bevindt? Volg de live-locatie via deze pagina: https://iwdg.nl/333VB7m