Gevelrenovatie voor WdG

Algemeen over WdG WdG+ Weert Reageer 2 min. leestijd

Komende vrijdag gaat de website van WdG voor een aantal uren uit de lucht. De website ondergaat een cosmetische en technische ingreep.

Wees gerust, het is niet zo’n grote operatie als de vorige transformatie in 2015. De berichten blijven dit keer op hun plek staan. Ook de kleuren en het logo blijven gelijk. Maar met de aanpassing hopen we voornamelijk de gebruiksvriendelijkheid op de (mobiele) apparaten te verbeteren. Zo gaan we tevens met de tijd mee.

De vernieuwde vormgeving is mede tot stand gekomen na feedback van trouwe en positief kritische bezoekers. Ook onder de motorkap wordt er gesleuteld, maar die technische termen laten we achterwege.

Het gaat erom dat we jullie op de hoogte willen blijven houden van hyperlokale actualiteiten, informatie, acties en vacatures. Soms serieus, soms met een knipoog. WdG is ontstaan als vriendengroepwebsite (nog voor het Hyves tijdperk). Sindsdien is WdG verder uitgegroeid tot een platform dat elke dag door tienduizenden mensen wordt geraadpleegd. We hopen met de vernieuwing weer een volgend tijdperk in te gaan waarbij we blijven voldoen aan de hedendaagse technische standaarden.

De operatie staat gepland voor vrijdagochtend en zal waarschijnlijk een aantal uren in beslag nemen. De eventuele berichtgeving zal worden gedaan via Facebook: https://facebook.com/weertdegekste.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie