Heerschap en Albert Heijn gaan samen

Heerschap Groep gaat vanaf januari 2022 met vijf Jumbo winkels over op de Albert Heijn formule.

Daarnaast gaan Heerschap Groep en de supermarktketen samenwerken om de ambachtelijke producten van Bakkerij Heerschap toe te voegen aan het Streeckgenoten assortiment van Albert Heijn.

Stan Heerschap, directeur/eigenaar van Heerschap Groep: “Deze samenwerking markeert een nieuwe fase in de geschiedenis van ons ruim 50 jaar oude familiebedrijf. De bakkerij vormt daarvan de oorsprong en is nog altijd de kern en de trots van Heerschap Groep. Dit past goed bij de aandacht die Albert Heijn heeft voor ambachtelijk vakmanschap en lokale producten.

Ook voor onze winkels zien we een mooie toekomst binnen de Albert Heijn formule, die bekend staat om innovatie en duurzaamheid. De overeenkomst met Jumbo voor onze supermarkten, die contractueel eindigt op 31 december 2021, heeft ons bedrijf het afgelopen decennium mede gebracht tot waar we nu staan. Daar ben ik zeer dankbaar voor.”

Marit van Egmond, CEO Albert Heijn: “Ik ben trots op de komst van Stan Heerschap en zijn team bij Albert Heijn. Hij is een gedreven, ervaren ondernemer met prachtige winkels en een unieke familiebakkerij waar je de liefde voor het vak al meer dan 50 jaar letterlijk proeft. Albert Heijn wil er altijd en overal voor klanten zijn. Met Heerschap Groep zijn we ook in de regio Midden-Limburg de winkel om de hoek.”

Heerschap Groep heeft op dit moment zes supermarkten in Nederweert, Heythuysen en in Weert in de wijken Leuken, Boshoven, Moesel en op het Collegeplein. Deze laatste vestiging blijft eigendom van Jumbo. Bakkerij Heerschap in Nederweert levert 365 dagen per jaar verse, ambachtelijke producten aan de supermarkten van Heerschap Groep en aan de bakkerijwinkel in Roggel. Bij Heerschap Groep werken ruim 900 mensen. Zij zijn vandaag allemaal geïnformeerd over deze stap.