Katrien keumtj op bezeuk om de thuiszorg te bedanken

(Video) Katrien kwam onlangs op bezoek bij Petra. Dit omdat Petra de thuiszorg van het Groene Kruis / De Zorggroep Team Keent te bedanken.

Team Keent van het Groene Kruis heeft 1,5 jaar lang intensief en goed gezorgd voor de moeder van Petra. Als blijk van waardering wilde ze het team via Katrien in het zonnetje zetten.

Katrien bij jou op ‘bezeuk’?

Wil je Katrien ook graag uitnodigen voor een kopje koffie? Of wil je iemand verrassen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] Dat mag voor van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, jubilea of misschien weet je een bijzonder initiatief dat verdient om in de positieve belangstelling te staan. Opnamedata zijn op zaterdag.

Katrien op WeertFM

Voor luisteraars van WeertFM is Katrien geen onbekende. Ze is elke zondag, zo ook deze middag, te horen tussen 13.00 en 14.00 uur op WeertFM. Luisteren kan via weertfm.nl of op je radio: FM 107.5 en 97.0, KPN 992, Ziggo 915, overige providers 3068.

Video via Youtube: https://youtu.be/GUDFh4lSVZE