KFC Nederweert heeft de deuren geopend

(Foto’s) Een droom voor de kipliefhebbers uit het Weerterland is werkelijkheid geworden. De KFC (Kentucky Fried Chicken) Aan de Randweg West 3 in Nederweert heeft dinsdagochtend om 11.00 uur de deuren geopend.

De afgelopen week werden de puntjes op de i gezet en de oprijlaan naar het restaurant aangelegd. De bouw van het restaurant startte eind 2019 op het terrein van de voormalige carpoolplaats in Nederweert. In de afgelopen maanden is er een geheel nieuw restaurant met drive-in en parkeerterrein aangelegd.

Over KFC

KFC verkoopt kipproducten die volgens een speciaal bedrijfsrecept (mix van 11 specerijen en kruiden) worden bereid. Naast het hoofdproduct, kip met een krokant korstje, serveert KFC ook andere gerechten zoals salades, kipburgers, friet, wraps, diverse non-alcoholische dranken en desserts.

Meer informatie over KFC Nederweert: https://www.facebook.com/KFC-Nederweert-351867508749245/

Leisure-centre

De nieuwe KFC is onderdeel van het leisure-centre van Loverbosch Beheer (hotel Nobis). Het naast McDonalds sinds 2008 ontwikkelde leisure-centre omvat op dit moment een casino (WIN), een bowling-centre (Pins & Pints), een life-cooking wereldrestaurant (Atlantis) en een fastfoodrestaurant (Subway). Per week komen hier circa 6.000 bezoekers. Dat aantal zal nu stijgen en nog meer worden als Hotel Nobis, naast de KFC, is gerealiseerd.