Opstartproblemen afvalinzamelaar

Algemeen Uitgelicht Weert 21 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s/video) Vanaf vandaag rijden de rode vuilniswagens van de firma Van Kaathoven door de straten van Weert. Echter is de opstart van het afvalbedrijf niet vlekkeloos verlopen.

Aan de medewerkers van de vuilniswagens ligt het in elk geval niet. Zij lopen de benen onder hun lijf vandaan hebben het zweet op de rug staan. Echter maakt Van Kaathoven gebruik van een ander systeem in de vrachtwagen dan Renewi dat voorheen deed. Door het nieuwe systeem moet de duobak twee keer naar boven om geleegd te worden en dat zorgt voor flinke vertraging.

Momenteel (20.00 uur) rijdt de vuilniswagen nog rond door de buurt ‘Parkhof’. Het is dus een lange dag voor de medewerkers die momenteel nog bezig zijn. Inmiddels hebben veel inwoners van de wijk Leuken en Altweert ook al te kennen gegeven dat hun duobak nog niet geleegd is. Of dat vanavond nog gaat gebeuren is nog even afwachten.

Update 20.17u

Er wordt nog steeds hard gewerkt. Er rijden ook nog twee vuilniswagens door de wijk Leuken.

Video via Youtube

https://youtu.be/drHmQj_K9X0

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
21 reacties