Rabo Urban Sport Tour zorgt voor vermaak in de wijk

(Foto’s) Buiten sporten is niet alleen goed voor de gezondheid, het is ook nog eens goed voor de sociale contacten en gezellig. Punt Welzijn trekt de komende weken met de Rabo Urban Sport Tour door de gemeente Weert.

In de zomervakantie staat Punt Welzijn elke woensdagmiddag met de Rabo Urban Sport Tour in een andere wijk. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar mogen bij hier gratis komen sporten. Punt Welzijn neemt verschillende sportspullen mee, waaronder een stormbaan, soccerdome, pannakooi en nog veel meer.

Gisteren was de eerste dag en streek de Rabo Urban Sport Tour neer op het grasveld aan de Blekerstraat. Volgende week kan de jeugd zich uitleven op de sportvelden van St. Louis. Er is nog plek voor de jeugd die wil meedoen. Ga hiervoor naar de website van Punt Welzijn: https://www.puntwelzijn.nl/activiteit/buitenspelen-in-de-zomervakantie-4-t-m-12-jaar/. Hier vind je ook de andere locaties waar de Rabo Urban Sport Tour naar toe zal komen.


Bekijk een fotobijdrage van Theo Van de Winkel.