Trevor Jasinsky maakt team BAL compleet

Algemeen Reageer 3 min. leestijd
Foto: Trevor Jasinsky

Basketbal Academie Limburg heeft het team voor het nieuwe seizoen compleet. Nadat eerder al de eerste Amerikaanse aanwinst voor komend seizoen werd gepresenteerd, komt er komend seizoen ook een tweede speler overvliegen richting het Europese vasteland. Trevor Jasinsky verruilt aan het begin van het nieuwe seizoen Washington voor Weert. 

Over Trevor Jasinsky

De 23-jarige Jasinsky genoot zijn basketball-opleiding bij Western Washington University, waar hij uit kwam in de NCAA DII. Hier was hij een van de 26 spelers in de historie van de school die 1000 punten wist te maken, uiteindelijk meer dan 1500 over alle 4 seizoen verdeeld. Hiervan waren er bijna 600 vanuit driepunters. Hij was captain voor het team dat kampioen werd in de Great Northwest Athletic Conference. Door zijn prestaties werd hij ook toegevoegd aan het First-Team ALL-GNAC. Een speler die met ervaring en kwaliteiten een hoop gaat toevoegen aan het team van Radenko Varagic.

De coaching staff van BAL is dan ook verheugd Trevor Jasinsky te kunnen toevoegen aan de selectie:

“We hebben gezocht naar een veelzijdige speler die op beide forward posities uit de voeten kan. Hiervoor hebben we op 4 punten gezocht. Een forward-center met een sterk lichaam, iemand die creatief is in het starten van de aanval, een speler die kan verdedigen en ook moet kunnen schieten. Zoals alle spelers bij BAL is Trevor jong en ambitieus. We kijken uit naar het team van komend seizoen.”

Coaching staff van BAL

Ook voorzitter Jeroen van Veen is blij met het toevoegen van Jasinsky: “We zijn blij dat we een vervanger voor Trey Burch-Manning hebben kunnen aantrekken. Onze talenten kunnen nu op de trainingen ook tegen ervaren spelers oefenen zodat ze zich nog beter kunnen ontwikkelen.”

Trevor Jasinsky zal zich op 17 augustus bij het team voegen wanneer de trainingen starten voor het nieuwe seizoen. Met Trevor is het team voor komend seizoen compleet. Nog niet ingevulde plekken in de selectie worden in het seizoen gevuld met spelers uit de U18 en U22 teams van de eigen Academie.

Wil je Trevor zien spelen? Koop dan een seizoenskaart zodat je recht hebt op een plaats op de tribune! https://www.bal-webwinkel.nl/c-5318173/seizoenskaart-2020-2021/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie