Zelfscanners Albert Heijn Muntpassage

(Foto’s) Bij Albert Heijn in de Muntpassage kun je vanaf vandaag ook gebruik maken van zelfscanners.

Met de handscanner kan je je producten scannen tijdens je boodschappentrip. Bij de ingang van de supermarkt kun je een scanner uit het zelfscanmeubel pakken en meteen je Bonuskaart scannen.

Met de handscanner kan je al je boodschappen scannen terwijl je winkelt. Na het winkelen hang je de scanner terug en betaal je met je bankpas bij een betaalpaal. Bij het uitgangspoortje scan je tot slot de barcode op je kassabon, waarna het poortje opent.

Met de nieuwe service kun je nog sneller boodschappen doen en hoef je de boodschappen niet op de band te leggen. Ter introductie van het nieuwe systeem bij Albert Heijn Muntpassage zijn er momenteel speciale acties. Zo is er een ‘gouden scanner’ en mogen de klanten die gebruik maken van het scansysteem aan een prijzenrad draaien.

Overigens kun je ook nog gewoon gebruik blijven maken van de normale kassa’s en de servicebalie.