Experiment Jeu de Boules anno 2020 bij Oogcafé Weert

Met de komst van corona is uiteraard alles en iedereen in een experiment terechtgekomen en uiteraard gaat dat ook Weert niet voorbij. Nu waren ze vorig jaar bij Oogcafé Weert begonnen met een jeu de Boules experiment. Niet direct voor de hand liggend omdat de bezoekers voor een groot gedeelte slechtziend dan wel blind zijn. Maar buurthuis Fatima heeft een prachtige jeu de Boules baan die er bovendien uitnodigend bijligt.

Met veel plezier hebben ze dan ook al de nodige ervaring opgedaan om ook werkelijk te kunnen spelen. Je houdt niet voor mogelijk hoe creatief mensen kunnen zijn als ze uitgedaagd worden. Meedenken wordt dan ook daadwerkelijk meedoen om het voor iedereen in de groep mogelijk te maken. De extra uitdaging is momenteel de anderhalve meter maatschappij.

Harrie Aspers heeft als enthousiast speler de nodige ervaring en komt ook nu weer met alle benodigdheden om de geïnteresseerden corona-proof te begeleiden. Nu kun je op de foto zien dat het goed mogelijk is om je aan de algemeen geldende maatregelen te houden en het feit dat het buiten is maakt het ook veiliger.

Je bent dus van harte uitgenodigd op a.s. donderdag 13 augustus van 14.00 – 17.00 uur om naar hartenlust mee te spelen. Nu kan het weer natuurlijk roet in het eten gooien en dan zullen ze het uit moeten stellen. Maar ook dan kun je gewoon gezellig meekletsen in de groep.

Nick en Roxanne hebben namelijk meegedaan aan de alternatieve vierdaagse en popelen om hun belevenissen te delen met ons. En de bos gladiolen ligt al klaar zoals beloofd op hoop van zegen.

De koffie en thee staan klaar en John Snijkers van Oogvereniging Limburg wil je graag verder helpen op mobiel nummer 0620248377 mocht je aanvullende vragen hebben. Ook familie, vrienden, mantelzorgers en andere geïnteresseerden zijn natuurlijk weer welkom.

Ze verwachten wel dat je je weer even aanmeldt via het mailadres: [email protected] of op mobiel 06-22924622. En bij klachten die lijken op een corona besmetting blijf je natuurlijk thuis.