Hema: mogelijk salmonella in Hema Natural Bar fruit & nut

Foto via: NVWA / Hema

Fabrikant Hand2mouth Ltd heeft besloten om de Hema Natural Bar fruit & nut 50 gram met artikelnummer 10.41.0001 en de 16x 50 gram tray met artikelcode 05013803821456 per direct uit de Hema winkelschappen te halen vanwege de mogelijke aanwezigheid van salmonella. Het betreft alle houdbaarheidsdata.

Het consumeren van de reep kan mogelijk een voedselinfectie veroorzaken en een gevaar vormen voor de gezondheid, vooral bij jonge kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen. Raadpleeg uw (huis)arts bij vragen over gezondheidsproblemen. Hand2mouth Ltd vraagt klanten om de reep niet te consumeren en terug te brengen naar de Hema winkel waar deze is gekocht. In de onderstaande pdf vindt u de retourprocedure.

Lees de veiligheidswaarschuwing (PDF)