Illusionist Nigel Otermans schittert in NPO1-programma ‘Troost TV’

Algemeen Human interest Weert 2 reacties 1 min. leestijd

Afgelopen zondag was illusionist Nigel Otermans te gast in het NPO1-programma ‘Troost TV’.

Het was zijn allereerste nationale tv-verschijning. Samen met zijn “magic assistants” Kayleigh Gielissen en Joeri Jacobs heeft hij zijn nieuwste illusies kunnen vertonen live vanuit zijn repetitiestudio in Weert.

“Het was spannend om onze nieuwe acts te laten zien, terwijl je weet dat er zoveel mensen kijken”, zegt Nigel. De studio is gerealiseerd door M-gear Nederweert en Deloy Stultiens. Zie link voor het resultaat (vanaf 32:00): https://www.npostart.nl/BV_101400620

Het programma werd gepresenteerd door Paul Haenen (o.a. bekend van Dominee Gremdaat en Margreet Dolman) Dammie en Mark. De uitzendingen van Radio Oranje/Troost TV zijn in de zomermaanden elke zondagochtend op NPO1 te zien.

Meer informatie: www.nigelotermans.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties