Nederweert doet mee met Walk to Fight Cancer ‘Special 2020 Edition’

Nederweert – Op 5 september vindt op 14 locaties in Nederland de Walk to Fight Cancer “Special 2020 Edition” plaats. Een wandelevenement met een lach en een traan bedoeld om op een actieve manier aandacht te vragen voor al die mensen die in hun leven te maken hebben met kanker. Het doel van de Walk to Fight Cancer is ook om donaties op te halen voor meer onderzoek. Ook in Nederweert doen ze mee!

Iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel eens te maken met kanker. Door samen in actie te komen wil de organisatie de onmacht en verdriet omzetten in kracht. Tijdens de ‘Special 2020 Edition’ wandelen deelnemers 10 of 20 kilometer door de natuur, met een mooie pauzeplek onderweg. Deelname kost 15 euro. Daarvoor krijgen de deelnemers een lunch en een aandenken. Deelnemers kunnen tussen 09.00 en 10.00 uur starten. Start- en eindpunt is de parkeerplaats van Openluchtmuseum Eynderhoof (Milderspaat 1, Nederweert-Eind).

Aanmelden

Let op: aanmelden voor de wandeling is verplicht en kan tot één week van te voren. Er is plek voor 99 deelnemers, dus meld je snel aan want vol=vol! Vanwege de coronamaatregelen vindt er geen gezamenlijke opening of afsluiting plaats. Uiteraard wordt ook de 1,5 meter regel in acht genomen. Wandelaars kunnen zich voor de Special 2020 Edition inschrijven op www.fightcancer.nl. Daar krijgen ze ook de mogelijkheid om zich te laten sponsoren door familie of vrienden via een eigen pagina.

Kijk voor meer informatie op de website van Walk to Fight Cancer of op de facebookpagina van Walk to Fight Cancer – Nederweert. De wandelroute wordt twee weken voor de wandeling bekend gemaakt via de website.