Politie onderzoekt schietincident in Tungelroy

Update 22.35u – (Foto’s/video) Rond 20.45 uur kreeg de politie een melding van een mogelijk schietincident aan de Kemperveldweg in Tungelroy. Er zou een auto zijn beschoten.

Voor zover nu bekend zijn er géén gewonden. De agenten hebben de omgeving afgezet en stellen een onderzoek in. De daders zijn vermoedelijk gevlucht richting België.

Iets gezien of gehoord? Deel dit via 0900-8844. Meer informatie volgt later.

Update 22.01u

Uit onderzoek ter plaatse bleek dat er sprake was van een overval op straat. De verdachten gingen er met een nog onbekend geldbedrag in een auto vandoor, in de richting van de Tungeler Dorpsstraat. Het gaat om een grijskleurige Renault type Scénic met vermoedelijk Belgische kentekenplaten.

De drie slachtoffers uit Duitsland die zijn opgevangen en zullen worden gehoord over het voorval. De politie heeft de omgeving enige afgezet en is een onderzoek gestart.

Iets gezien? Deel het!

Heb je mogelijk gezien wat er zich heeft afgespeeld op Kemperveldweg of heb je in de omgeving camerabeelden gemaakt? Of mogelijk de gezochte auto zien rijden? Dan komt de politie graag met je in contact. Deel jouw informatie via 0900 – 88 44. Anoniem melding doen kan ook via Meld Misdaad Anoniem onder telefoonnummer 0800-7000.

Video via Youtube: https://youtu.be/2Q7-TtMkaAA