Regen weerhoudt mensen niet om pastoor Tervoort te bedanken

Pastoor Tervoort nam zondagmiddag afscheid van de parochianen van St. Oda Boshoven. Tevens vierde Tervoort zijn 25-jarig jubileum als pastoor.

Vanwege de coronamaatregelen waren alleen de genodigden aanwezig bij de afscheidsdienst in de kerk van Boshoven. Pastoor Tervoort leidde samen met Amalraj Arockiam (pastoor van Stramproy, Tungelroy en Altweerterheide) en Ivo Krewinkel (pastoor van Weert-Zuid) de dienst.

In de dienst overhandigde een Poolse collega een schilderij van Maria en sprak Tjeu Verkennis namens het kerkbestuur woorden van dank. Het koor Streetsingers zorgde voor de muzikale omlijsting.

Na de dienst werd pastoor Tervoort muzikaal bedankt door de schutterij St. Oda. Ondanks de plensbui namen vele parochianen persoonlijk afscheid van pastoor Tervoort.

Vanaf begin september wordt pastoor P. Tervoort pastoor en moderator van het cluster Terlinden-Margraten. Dat omvat de parochie H. Gerlachus in Banholt, H. Brigida in Noorbeek, H. Franciscus van Assisië in Reijmerstok en H. Margarita in Margraten, alsmede van de parochie H. Barbara in Scheulder zodra deze zich bij de federatie heeft aangesloten.


Een bijdrage van Arjanne van Voorst