Blauwe Meertje sluit seizoen af met kindermiddag en hondenplons

De herfst komt eraan en dat betekent dat het zwemseizoen bij het Blauwe Meertje in Weert ook ten einde is. Ter afsluiting van het seizoen worden er nog een tweetal activiteiten georganiseerd: een kindermiddag en een hondenplons.

Kids-dag

Komende zondag 27 september wordt van 10.00 tot 17.00 uur een ‘Kids-dag’ georganiseerd. Dat komt goed uit nu er dit jaar geen kermis is in Weert. Bij het Blauwe Meertje kun je alsnog de gezelligheid opzoeken.

Kinderen kunnen meedoen met verschillende spellen, zich laten schminken en springen op het springkussen. En natuurlijk staat er ook wat lekkers klaar waaronder een glaasje ranja, een frietje en een ijsje. Kinderen tussen de 3 en 12 jaar oud betalen 7 euro entree. Ouders / begeleiders betalen geen entree.

Hondenplons

De hondenplons begint een van de jaarlijkse tradities te worden bij het Blauwe Meertje. Dit jaar zijn honden welkom op, jawel, dierendag! Op 4 oktober a.s. mogen de honden zich helemaal uitleven op het witte strand en zwemmen in het water.

De entree per hond bedraagt 3 euro. En je krijgt er eveneens een kekke goodie-bag van Faunaland bij. De poorten zijn open van 10.00 tot 17.00 uur. Reserveren is niet nodig.