Vrachtwagen botst tegen politieauto op kruising Roermondseweg

Woensdagochtend vond er omstreeks 10.00 uur een aanrijding plaats tussen een politieauto en een vrachtwagen op de kruising Roermondseweg / Ringbaan-Oost.

De politie reed met blauwe lichten en wilde vanuit de Roermondseweg de Ringbaan-Oost oversteken. Een passerende vrachtwagen die aankwam bij de verkeerslichten had groen licht en zag de politieauto niet aankomen. De vrachtwagen botste vervolgens tegen de politieauto.

Er raakte bij de aanrijding niemand gewond. Een ambulance kwam ter plaatse om een betrokken agent medisch na te kijken. De bestuurders van zowel de politieauto als de vrachtwagen kwamen met de schrik vrij.

De kruising is voor onderzoek gedeeltelijk afgesloten.

Nog een aanrijding

Ondanks de afzetting en aanwezigheid van agenten om het verkeer te begeleiden, ontstond er nog een aanrijding. Een automobiliste negeerde de aanwijzingen en reed door, waardoor er op de kruising nog twee personenauto’s met elkaar botste.

Video via Youtube: https://youtu.be/4TDW8JZKcsE