Cheque voor Stichting Sint Nicolaas Weert

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Vanavond is in Gotcha Cinema tijdens de 9e editie van de Gotcha Rotary Filmavond voor het goede doel een cheque van € 1.600,- overhandigd aan Roel Driessens van de Stichting Sint Nicolaas Weert.

Het bedrag is bestemd voor de verschillende Sinterklaas-activiteiten van de Stichting. In verband met de beperkende maatregelen is de film ‘Burden’ vertoond in drie filmzalen waarbij de bezoekers onderling voldoende afstand hielden.

De film werd exclusief deze avond in Weert vertoond en handelt over de rassendiscriminatie in de jaren ’90 in de Verenigde Staten. Met de Black Lives Matter demonstraties over de hele wereld is het een film met een actueel thema en maatschappelijke relevantie.

De organisatie van deze avond is in handen van Rotary Club Weert in samenwerking met Gotcha! Cinema.

Rotary Club Weert is onderdeel van een wereldwijd netwerk van vrijwilligers dat onder meer een goede onderlinge verstandhouding en vrede nastreeft door een wereldomvattende kameraadschap van mensen.

Meer informatie over het goede doel kun je vinden op www.sintnicolaasweert.nl en over Rotary Club Weert op www.rotary.nl/weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie