De Poort van Limburg opent zijn poorten tijdens Cultureel Lint

De hele middag gratis cabaret
Poort van Limburg - Foto via Munttheater

Na lange tijd te zijn gesloten, wordt zondag 20 september De Poort van Limburg weer in gebruik genomen. Het Munttheater zal tot einde dit jaar het beheer van het zalencomplex overnemen, om haar tijdelijke beperkte zaalcapaciteit aan te vullen.

De laatste 2 weken heeft de ploeg toneeltechnici van het Munttheater er fulltime gewerkt om in de Poort een echte theaterambiance te creëren. Het podium is verlengd en de zaal- en theaterverlichting zien er schitterend uit.

Stoelen staan op 1,5 meter afstand van elkaar met tafeltjes ertussen, zodat het publiek op een veilige afstand van elkaar kan genieten van leuke cabaret- en muziekvoorstellingen. Directeur Brigitte van Eck is volop bezig met het bijboeken van nieuwe geschikte voorstellingen. Deze worden de komende weken bekend gemaakt via de website en social media.

Maar zondag kan het publiek alvast ervaren hoe het is;  een theatervoorstelling in De Poort. Op zondagmiddag geven 3 cabaretiers een gratis voorproefje van hun voorstelling die dit seizoen in het Munttheater te zien zijn? Jeroens Clan, Bert Gabriels en Marjolijn van Kooten staan respectievelijk om 13.30 uur, 14.30 uur  en 16.00 uur op het affiche.  Reserveren vooraf via www.cultureellint.nl is verplicht, in verband met de coronaregels.

Meer informatie over de voorstellingen en gratis tickets www.cultureellint.nl