Geslaagde ‘bonus-editie’ Greep naar de Hoorn

Vrijdag vond er een speciale ‘bonus-editie’ plaats van de bedrijvencompetitiedag Greep naar de Hoorn. Er deden 30 teams van bedrijven en verenigingen mee.

De Greep naar de Hoorn is een teambuilding event voor bedrijven en verenigingen en vindt normaal gesproken plaats op de tweede zaterdag van september. Door de coronasituatie kon het evenement dit jaar niet doorgaan in de vertrouwde vorm. In plaats daarvan waren dit jaar voor een speciale versie alle teams uitgenodigd, die de afgelopen 5 jaar ooit met de Greep hebben meegedaan. De teams speelden de-centraal op een eigen locatie waar de verschillende spellen “corona-proof” konden worden uitgevoerd. De wedstrijdleiding kwam tijdens het spelen langs met een mobiel spel en pizza’s.

“We zijn echt trots dat we voor zo veel teams in deze moeilijke tijd wat terug kunnen doen en een mooi teambuilding evenement kunnen organiseren.”

voorzitter van de stichting Greep naar de Hoorn, Rob Verbrugge

“Het was best een gok afgelopen mei, toen we besloten om alles op alles te zetten om ook dit jaar iets te organiseren” vult voorzitter van de activiteitencommissie Henk Ruijten aan, “Het is volledig anders en ook voor ons een experiment om niet alle 500 deelnemers ergens centraal te zien, maar we zijn vol vertrouwen dat het wat moois gaat worden”. 

De spellen waren dit jaar minder fysiek en meer gericht op handigheid en inzicht. De “echte” Greep zou dit jaar voor de 25e maal worden georganiseerd, maar de speciale lustrum editie is nu naar volgend jaar verschoven.

Uitslag – Ranglijst top 20

 1. SJG – MB1
 2. Becs IT Services
 3. Rotaryclub Weert
 4. Het Kwadrant
 5. SmitsVandenBroek
 6. ETF Machinefabriek
 7. Rabobank Weerterland en Cranendonck
 8. Philips van Horne Scholengemeenschap
 9. Rotaryclub Weert Land van Horne
 10. Trespa
 11. Limagrain Ingredients
 12. Nering Bögel
 13. SJG Weert – to be OR not to be
 14. Wolfsbergen & Osnabrug
 15. Legrand Special Forces
 16. Hoeberechts Advocaten
 17. Koenen en Co
 18. Kiwanis brouwerij
 19. Lionsclub Weert Graafschap Horne
 20. Global Food Group