Oubie’s Wok and More geopend

Vrijdagmiddag werd de nieuwste aanwinst van de Weerter binnenstad geopend, Oubie’s Wok and More. De opening werd verricht in het bijzijn van wethouders Geelen en Van den Heuvel.

Na weken van intensief regelen en klussen was vrijdag het grote moment daar. Het pand waar voorheen een kledingzaak in zat was getransformeerd tot een gezellig restaurant. Bij Oubie’s Wok and More kun je terecht voor wokgerechten, panini’s, smoothies en andere lekkernijen.

Wethouder Geelen had de eer om het lintje door te knippen. Daarna konden meteen de eerste gasten worden verwelkomd aan de Langstraat 45A.

Meer informatie en openingstijden: https://www.facebook.com/Oubies-Wok-and-more-104930464672937/

Streetwise

Stichting Streetwise heeft op enkele vlakken ondersteuning geboden bij het opzetten van de nieuwe horecazaak in de Weerter binnenstad. Een duwtje in de rug, want de ondernemers van Oubie’s Wok and More hebben veel zelf geregeld. Maar de stichting helpt ook ondernemers die van A tot Z ondersteuning willen hebben. Ondernemers die een zaak willen starten in de Weerter binnenstad kunnen gebruik maken van de stimuleringsregeling van BIZ-V. Meer informatie: https://stichtingstreetwise.nl/.