Heijmans werkt aan boek over AZC en gedwongen vertrek

Oud-burgemeester Jos Heijmans werkt momenteel aan een boek over het AZC in Weert en zijn gedwongen vertrek als burgemeester van Weert.

Via Facebook meldt Heijmans dat er vandaag een einde komt aan zijn 25-jarige carrière als burgemeester. Met trots en verdriet kijkt hij terug naar zijn burgermeesterschap in Weert. Ook kondigt hij aan dat er binnenkort een boek verschijnt.

Vandaag komt er een einde aan mijn ruim 25 jarige carrière als burgemeester. Met trots en verdriet kijk ik terug op 9 jaar Weert. Binnenkort verschijnt mijn boek over vijf jaar AZC en de waarheid over mijn gedwongen vertrek. Ik wens de inwoners van Weert alle goeds.

Jos Heijmans

Vandaag komt er een einde aan mijn ruim 25 jarige carrière als burgemeester. Met trots en verdriet kijk ik terug op 9…

Geplaatst door Jos Heijmans op Woensdag 30 september 2020