The Voice winnares Leona Philippo wordt 3e Soul Diva in Munttheater

Op vrijdag 2 oktober komen  The Soul Diva’s naar het Munttheater. Drie powervrouwen en hun band brengen een feelgood show met uptempo nummers en ballads uit de R&B, disco en soul.

In verband met andere verplichtingen heeft Shirma Rouse zich teruggetrokken uit deze productie. Gelukkig is er een geweldige vervangster gevonden: zangeres en singer-songwriter Leona Philippo zal Carolina Dijkhuizen en Laise Sanchez versterken en meegaan op tour als één van The Soul Diva’s.

Leona Philippo brak 8 jaar geleden door als winnares van The Voice. Twee jaar later was zij te zien in De Beste Zangers Van Nederland en 4 jaar geleden won zij de dirigeerwedstrijd Maestro. Leona werkte samen met Trijntje Oosterhuis, Kane, Candy Dulfer en Lionel Richie. Ze was te horen op songs van onder meer The Nits en Danny Vera.

The Soul Diva’s is de openingsvoorstelling van het nieuwe theaterseizoen op vrijdag 2 oktober in het Munttheater.

Voor meer informatie en tickets: munttheater.nl/agenda