Vrienden komen met grote verrassing voor dolfijntherapie Sanne

Sanne Jacobs uit Weert is een vrolijke meid van 17 jaar. Sanne is geboren met het Pitt Hopkins Syndroom. Dit veroorzaakt een ernstig meervoudige beperking. Sanne kan hierdoor niet praten en heeft moeite met motorische vaardigheden.

Al enige tijd probeert het gezin van Sanne geld bij elkaar te sparen voor de speciale dolfijntherapie in Curaçao. Dolfijntherapie is een wetenschappelijk onderbouwde vorm van geïntegreerde therapie. Afhankelijk van het kind en zijn of haar problematiek wordt er een programma ‘op maat’ gemaakt, een combinatie van ergo-, fysio-, logo en/of psychologische therapie.

Steun van bedrijven

De therapie en reis kosten veel geld. Diverse organisaties hebben daarom hun steun gegeven. Zo konden klanten bij Jumbo Heerschap hun emballagebonnetjes doneren en dit leverde een bedrag op van 2751,15 euro. Ook drukkerij De Budelse doneerde een bedrag van 500 euro. Horecagelegenheid De Brasser uit Budel deed er ook nog eens 500 euro bovenop. Café de Tramhalt in Weert heeft toegezegd de fooienpot van de maand september te willen doneren.

Verrassing van vrienden

Ook de vrienden van het gezin staken afgelopen zondag een hart onder de riem. Het gezin werd nietsvermoedend naar Don Bosco gelokt waar een verrassingsbijeenkomst was georganiseerd. Er volgde ontroerende momenten waarbij een cheque van 1450 euro werd overhandigd. De vrienden hadden allemaal een bijdrage gedaan dat resulteerde in dit mooie bedrag.

Als klap op de vuurpijl kwam het carnavaleske duo Ed en Frans naar Don Bosco om een het feestje compleet te maken. Het gezin genoot zichtbaar van deze mooie verrassing.

Meer over Sanne en de dolfijntherapie: https://www.facebook.com/DolfijntherapieSanne/
Meer informatie over Pitt Hopkins: https://pitthopkins.nl/

Bekijk een ingestuurde sfeerimpressie: