Weert Lokaal steunt oproep JAN Nederweert voor corona testlocatie

Algemeen Corona Nederweert Regio 4 reacties 1 min. leestijd

Weert Lokaal, de grootste partij in de Weerter gemeenteraad, steunt de oproep vanuit Nederweert om een corona-teststraat in de regio te realiseren. De partij wil dat het college van B&W van Weert met Nederweert en mogelijk ook nog andere buurgemeenten optrekt om bij de GGD hier samen voor te pleiten.

De oproep werd gisteren gedaan door de partij Jongeren Akkoord Nederweert (JAN). Momenteel zijn inwoners uit de regio die zich willen laten testen aangewezen op testlocaties in Eindhoven, Venlo, of in het zuiden van onze provincie. De vrees bestaat dat veel mensen zich daarom niet willen of kunnen laten testen door de reisafstand en de lange wachttijden bij de bestaande locaties.

Weert Lokaal heeft de oproep tot steun per brief aan het Weerter College van B&W overgebracht.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties