Buitencultuur met een coronajasje

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Theater de Huiskamer start dit weekend als eerste met een mooi buitenprogramma dat voldoet aan de voorwaarden van het RIVM. Het buitenpodium staat inmiddels weer klaar.

Buitenbioscoop

Er zal een opstelling klaarstaan waarbij op zaterdag de eerste buitenbios op het raphaelpad plaats zal vinden. De film die gedraaid zal worden is Good bye, Lenin! Het is een film die afwisselend weemoedig, grappig en dramatisch is, met een sympathieke, naturel acterende cast.

Meer informatie over de filmavond, kijk op: https://www.theaterdehuiskamer.nl/event/buitenbios/

Livemuziek op het buitenpodium

Op zondagmiddag staat er livemuziek op het programma van singer en songwriter Sander Voets. Een alternatief randje, is geen dertien in een dozijn. Niet alleen covers van onder anderen Saybia, Starsailor, Tim Christensen zal hij ten gehore brengen, maar ook eigen werk van zijn band GoodSouls. 

Meer informatie over de middag, kijk op: https://www.theaterdehuiskamer.nl/event/live-music/

Registratie van bezoekers

De weersvoorspellingen zijn goed, dus daar zal het niet aan liggen. Bij beide activiteiten geldt een maximaal aantal bezoekers en is een registratie van aanwezig personen noodzakelijk, dus kom tijdig en zorg dat voor aanvang alle benodigde gegevens zijn geregistreerd.

Voor de ander buiten- en binnen activiteiten, neem een kijkje op de website van Theater de Huiskamer: www.theaterdehuiskamer.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie