Wethouder verrast Fietsende Ondernemers met oorkonde

Zaterdagochtend gaf wethouder Geelen het startsein voor jaarlijkse goede doelentocht van de fietsende ondernemers uit de regio Cranendonck, Nederweert en Weert.

Het geld dat de 20 leden van de Fietsende Ondernemers dit jaar bij elkaar fietsen, komt deze keer ten goede aan de ondersteuning van pleegouders in de regio, de stichting Ontspanwater en gehandicaptenzorg.

Verrassing

Het is dit jaar de 15e keer dat de Fietsende Ondernemers voor lokale en regionale goede doelen hun fietsgrenzen verleggen. Vele tientallen projecten van goede doelen hebben zij een steun in de rug kunnen geven.

Wethouder Geelen verraste de Fietsende Ondernemers zaterdagochtend met een oorkonde als dank en waardering voor hun actieve bijdrage aan goede doelen in Weert.