Joep Roelofsen nu elk weekend tussen 10 en 12 op Qmusic

Radio-DJ Joep Roelofsen uit Weert is vanaf nu elk weekend tussen 10.00 en 12.00 uur te horen op radiozender Qmusic.

Eerder presenteerde Joep de top 40 bij Qmusic. Nu dat de radiozender nieuwe DJ’s heeft mogen verwelkomen is de programmering gewijzigd en heeft Joep een prominente plek in de ochtend gekregen. De Weertenaar mag nu op muzikale wijze de radioluisteraars de zaterdag- en zondagmiddag inleiden.

Nieuwe collega’s van Joep

De nieuwe collega’s van Joep zijn Tom van der Weerd & Bram Krikke. Tom en Bram waren voorheen DJ’s bij radiozender SLAM!. Ze zijn na Joep op zaterdag en zondag van 12:00 tot 15:00 uur te horen. Om 22:00 uur maakt Armin van Buuren zijn opwachting met World Wide Club 20. Armin van Buuren is overgestapt van Radio 538 naar Qmusic.

Luisteren / kijken kan via: https://qmusic.nl/