Yvonne en Eric nieuwe uitbaters café Kimpe Veld Tungelroy

Maandagavond vond in Tungelroy de sleuteloverdacht plaats van café Kimpe Veld. Het café zal vanaf vandaag worden uitgebaat door Yvonne en Eric.

Eind 2019 werd bekend dat de vorige uitbaters Michelle en Niels moesten stoppen met de exploitatie van het café. Eigenaar Stichting Kimpe Veld ging op zoek naar nieuwe uitbaters. Na een aantal oproepen reageerden meerdere kandidaten waaronder Yvonne en Eric.

Uiteindelijk werd gekozen voor Yvonne en Eric omdat ze geen onbekenden zijn in Tungelroy. Samen hebben ze ook de Bed & Breakfast Vesterke. Yvonne is werkzaam geweest bij een cateringbedrijf en al ruim 30 jaar een bekend gezicht bij Het Goedkope Huis in Weert. Eric is ZZP’er en werkzaam als chauffeur en kraanmachinist.

De uitbaters zullen binnenkort de buitenkant van het café eens goed onderhanden nemen zodat het passanten zal uitnodigingen om een drankje te nuttigen in het café. Yvonne en Eric vinden het belangrijk dat dé ontmoetingsruimte van Tungelroy open blijft en willen daar graag een bijdrage aan leveren.