Automobilist heeft zaken niet op orde: medepassagiers op straat

De politie heeft dinsdagmiddag een man aangehouden bij het Tango tankstation in Weert. De man bleek een aantal zaken niet op orde te hebben en raakte zijn auto kwijt.

Agenten hielden de automobilist staande en tijdens een controle bleek dat hij de auto bestuurde terwijl hij een ongeldig verklaard rijbewijs in bezit had. Tevens had de bestuurder nog een aantal boetes open staan. Het gevolg was dat de auto in beslag moest worden genomen.

De man werd aangehouden en meegenomen voor verhoor op het politiebureau. De twee medepassagiers die bij de man in de auto zaten moesten uitstappen. Ze konden hun persoonlijke bezittingen nog uit de auto halen waarna het voertuig werd afgesleept. De twee medepassagiers kwamen op straat te staan en moesten ander vervoer zien te regelen.

Video via Youtube: https://youtu.be/SW-aeP1dHcg