DHL gaat zich vestigen op Kampershoek 2.0

9 reacties

Logistiek dienstverlener DHL gaat zich op het nieuwe bedrijventerrein Kampershoek 2.0 in Weert vestigen. Dat bevestigt een woordvoerder van de gemeente Weert na publicatie door De Limburger.

Recentelijk is bij de gemeente Weert een vergunning aangevraagd voor de bouw van een distributiecentrum met kantoor. De realisaties van dit distributiecentrum zou in twee fases moeten gaan gebeuren. De bouw zal naar verwachting op relatief korte termijn (denk aan ongeveer twee tot vier maanden) van start gaan.

In Weert komt het onderdeel Supply Chain van DHL. Deze tak biedt logistieke oplossingen voor bedrijven in bijvoorbeeld de categorieën automotive, consumentenartikelen, chemie, energie, techniek en productie, Life Sciences en gezondheidszorg, kleinhandel en technologie. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
9 reacties