Jumbo: verkeerd etiket op Jumbo Gewelde Abrikozen

Waarschuwingen WdG+ Reageer 1 min. leestijd
Foto via: Jumbo / NVWA

Jumbo haalt per direct de Jumbo Gewelde Abrikozen met EAN 8718452488520 uit de schappen. De Jumbo Gewelde Abrikozen bevat mogelijk het achter etiket van Jumbo Cranberries Gedroogd. Hierop staat het allergeen sulfiet niet vermeld. 

Jumbo vraagt klanten om de Jumbo Gewelde Abrikozen met EAN 8718452488520 en THT van 21/03/2021 niet te consumeren en terug te brengen naar één van haar winkels. Consumenten die niet intolerant zijn voor sulfiet kunnen het product zonder risico consumeren.

Klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar de winkel. Zij krijgen hun geld terug. Een aankoopbon is niet nodig. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 0800 – 0220 161 of Jumbo.com.

Lees de veiligheidswaarschuwing (PDF):

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie