Rolf Sanchez, Jeroen van der Boom en Tisjeboy naar de Poort van Limburg

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 3 min. leestijd

De komende maanden programmeert het Munttheater diverse voorstellingen in de Poort van Limburg. Door de capaciteit van de zaal is het mogelijk om diverse bekende namen naar Weert te halen.

Christel de Laat

Op veler verzoek komt de Brabantse cabaretière Christel de Laat met de reprise van haar succesvolle theatershow ‘Zijn daar nog vragen over?’ op vrijdag 23 oktober naar Weert.

Rolf Sanchez

Op zaterdag 7 november staat zanger Rolf Sanchez met zijn ‘Mi Aventura’ tour op het affiche. Momenteel is zijn nieuwe single ‘Más Más Más’ een grote hit in de Top40. Tijdens ‘Mi Aventura’, brengt Rolf zijn Latin vibes naar het theater met een breed repertoire aan Nederlandstalige, Engelstalige en Spaanstalige muziek. Samen met zijn band Latin Society zet hij een onvergetelijke show neer vol vlammende passie.

Tisjeboy Jay

De van YouTube bekende Tisjeboy Jay speelt op vrijdag 13 november in op de actualiteit met zijn nieuwe show ‘Het tijdelijke abnormaal’.  

Phil Bee

Op 14 november gevolgd door de blues en soultour van zanger/gitarist Phil Bee en zijn band, bekend bij het grote publiek van het SBS6 programma ‘We want more’. In 2019 stond hij op het Moulin Blues festival in Ospel en onlangs bracht de zanger een single uit met André Hazes.

Jeroen van der Boom

Als laatste bijboeking staat de speciale one-man show van Jeroen van der Boom op donderdag 26 november geprogrammeerd. Deze voorstelling is veelzijdig, intiem en bijzonder muzikaal. Jeroen neemt publiek mee langs de vele mooie momenten uit zijn inmiddels rijke carrière. Met natuurlijk al zijn grote hits, zoals ‘Jij bent zo’, ‘Los van de grond’ en ‘Kom maar op’. Verwacht een show met hoog entertainmentgehalte en veel interactie met het publiek.

Kaartverkoop

De verkoop van de voorstellingen in de Poort van Limburg start vandaag, vrijdag 2 oktober om 12:00 uur via https://www.munttheater.nl/PoortvanLimburg.

Tot januari 2021 zijn er twee voorstellingen per avond, één om 19.00 en de ander om 21.30 uur. Er is geen pauze en een voorstelling duurt 60 – 90 minuten. Voor rolstoelplaatsen wordt verzocht contact op te nemen met de theaterkassa van het Munttheater in verband met een geschikte placering.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie